Wąż linia kroplująca do nawadniania podlewania roślin 15 m Hillvert

Symbol: 1014514
Dostępność: 1 szt.
66.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier 0
  • InPost Paczkomat 24/7 0
Więcej o produkcie
Waga
1.7 kg
EAN:
4062859099990
Kod producenta: 10090314

Linia kroplująca marki Hillvert
sprawdzi się do podlewania różnych rodzajów warzyw, równomiernie rozprowadzając pod nimi wodę, która dociera do korzeni, nie uszkadzając liści. Wąż ma długość15 m.

Dołączone złączki pozwolą dopasować go dokładnie do grządki lub ogrodu. Wystarczy przeciąć wąż w miejscu zmiany kierunku i włożyć elementy pośrednie jako połączenie. System można dowolnie rozbudowywać w zależności od liczby złączy. Połączenie linii z kranem zapewniają dwie szybkozłączki znajdujące się w komplecie. Maksymalne ciśnienie węża wynosi 4 bar, pozwala osiągnąć przepływ w zakresie 840-1200 l/h. Dla optymalnego nawadniania należy zmniejszyć ciśnienie do pożądanego poziomu, co pozwoli zredukować zużycie wody nawet o 70%. Wytrzymałość i elastyczność linii zapewniają guma i polietylen wykorzystane do produkcji.

Cechy produktu:
  • - Duży zasięg nawadniania 15 m,
  • - Dostosowanie linii do własnych potrzeb przycinając na wymiar,
  • - Ciśnienie robocze 4 bar,
  • - Do zastosowania w szklarniach, rabatach, ogrodach czy na terenach zielonych,
  • - Oszczędza do 70 % wody.

Parametry techniczne:
  • - Model - HT-COSTIGAN-15
  • - Kod producenta - 10090314
  • - Stan produktu - Nowy
  • - Materiał - Guma, PE
  • - Natężenie przepływu [l/h] - 840-1200
  • - Długość [m] - 15
  • - Grubość ścianki [mm] - 2.3 (±0.2)
  • - Średnica zewnętrzna [mm] - 16.6 (±0.2)
  • - Średnica wewnętrzna [mm] - 12 (±0.2)
  • - Maksymalne ciśnienie [bar] - 4
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 1500 x 3.5 x 3.5
  • - Waga [kg] - 1.5
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 34 x 9 x 34
  • - Waga wysyłki [kg] - 1.7

W zestawie:
  • - Linia kroplująca
  • - 2 szybkozłączki
  • - Instrukcja obsługi
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: