Maszynka kotleciarka do zmiękczania mięsa czerwona Profi Line - Hendi 843451 Hendi

Symbol: 1004328

Dostępność: 168 szt.

Cena: 120.60 Cena przed promocją: 134.00 -10%

Do końca promocji pozostało:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.

Dostępność i dostawa

Przeważnie wysyłamy do: 48 godzin
Cena przesyłki:
19
  • Dostawa GLS 19
  • Kurier GLS odbiór w punkcie 19

Więcej o produkcie

Waga
2 kg
EAN:
8711369843451
Kod producenta: 843451
Maszynka do zmiękczania mięsa marki Hendi sprawdzi się do poprawiania cech sensorycznych bez użycia dodatków do żywności, jest to nowoczesna technologia uszlachetniania mięsa. Zasada działania polega na nacinaniu włókien mięśniowych struktury surowca zwierzęcego przy jednoczesnym, delikatnym jego rozbijaniu powodując rozluźnienie tekstury. Dzięki zastosowaniu prezentowanej maszynki czas na marynowanie oraz obróbkę termiczną zmniejsza się nawet o 25% w stosunku do klasycznych metod. Maszynka do zmiękczania mięsa wyposażona została w ostrze ze stali nierdzewnej próby 18/8, otoczone obudową z tworzywa ABS. Przystosowana jest do mycia w zmywarce, bez utraty na jakości ostrza.
Cechy produktu:
  • - Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa,
  • - Połączenie metody głębokiego nacinania włókien mięsa przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu,
  • - Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa,
  • - Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa,
  • - Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny.

Parametry techniczne:
  • - Materiał - ABS, stal 18/8
  • - Ilość ostrzy - 51 ostrzy
  • - Długość - 150 mm
  • - Szerokość - 42 mm
  • - Wysokość - 118 mm

W zestawie:
  • - Maszynka do zmiękczania mięsa
  • - Instrukcja PL
Parametry:
Zadaj pytanie