Nóż do szynki i łososia HACCP do surowego mięsa 490mm - czerwony - HENDI 842928 Hendi

Symbol: 1003060

Dostępność: 5 szt.

Cena: 53.10 Cena przed promocją: 59.00 -10%

Do końca promocji pozostało:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.

Dostępność i dostawa

Przeważnie wysyłamy do: 48 godzin
Cena przesyłki:
19
  • Dostawa GLS 19
  • Kurier GLS odbiór w punkcie 19

Więcej o produkcie

Waga
0.2 kg
EAN:
8711369842928
Nazwa producenta: HENDI 842966
Profesjonalny nóż do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. W celu zapewnienia większej wygody i wydajności podczas krojenia mięs, ostrze ma szlif kulowy, który zapewnia krojenie bez przywierania.
Cechy i funkcje:
  • - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • - szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonych produktów,
  • - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do szynki, łososia),
  • - ostrze ze stali nierdzewnej,
  • - możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Seria produktowa - HACCP
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Materiał rączki - Polipropylen
  • - Długość ostrza - 350 mm
  • - Grubość ostrza - 1,7 mm
  • - Długość noża - 490 mm
  • - Kolor - Czerwony

W zestawie:
  • - nóż do surowego mięsa zgodny z normami HACCP.
Parametry:
Zadaj pytanie