Nóż japoński DEBA do oczyszczania porcjowania ryby 150/275 mm Hendi

Symbol: 1025821

Dostępność: 79 szt.

Cena: 155.70 Cena przed promocją: 173.00 -10%

Do końca promocji pozostało:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.

Dostępność i dostawa

Przeważnie wysyłamy do: 48 godzin
Cena przesyłki:
19
  • Dostawa GLS 19
  • Kurier GLS odbiór w punkcie 19

Więcej o produkcie

Waga
0.5 kg
EAN:
8711369845097
Kod producenta: 845097
Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby - od oczyszczania, po porcjowanie. Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza. Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami. Ostrze wykonane zostało z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2, a rękojeść z drewna topolowego.
Cechy produktu:
  • - Tradycyjny japoński design - wyprodukowany w Japonii,
  • - Masywny, a jednocześnie precyzyjny,
  • - Doskonały do ryb, owoców morza, drobiu,
  • - Może być używany do usuwania kości z delikatnego mięsa,
  • - Ostrzony jednostronnie.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 845097
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Marka - HENDI
  • - Materiały - Stal nierdzewna
  • - Długość ostrza (mm) - 150
  • - Długość uchwytu (mm) - 125
  • - Długość (mm) - 275
  • - Grubość (mm) - 3
  • - Waga (kg) - 0.3

W zestawie:
  • - Nóż japoński
Parametry:
Zadaj pytanie